Дома  I    Мапа  I    Контакт  I    Огласна Табла    


   
 
 
 
Погледнете ја статистиката за работењето на судот за актуелната година ...
 
 
 
 
Соопштенија за Јавност

Клучен збор:
Дата:
19.02.2016   ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА СУДИИ И ЈАВНИ ОБВИНИТЕЛИ ЗА ПРЕСТОЈ И РАБОТА ВО ЕВРОПСКИОТ СУД ЗА ЧОВЕКОВИ ПРАВА
Повик за пријавување на судии и јавни обвинители за престој и работа во европскиот суд за човекови права
12.05.2015   Распоред на судења

Објавен е распоредот на судења на Основен суд Кичево за 2014 година од 01.09.2016 до 15.09.2016

09.04.2014   Куќен ред - Основен суд Кичево
Куќен ред - Основен суд Кичево
25.02.2014   Известување-вештак (лиценца)
Известување-вештак (лиценца)
05.02.2014   УПАТСТВО ЗА КОРИСТЕЊЕ НА СИСТЕМОТ ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ ПРИЕМ И ДОСТАВА НА ДОКУМЕНТИ – Нов корисник –
УПАТСТВО ЗА КОРИСТЕЊЕ НА СИСТЕМОТ ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ ПРИЕМ И ДОСТАВА НА ДОКУМЕНТИ – Нов корисник – може да го превземете тука
25.12.2013   Услови за користење на електронска достава
Услови за користење на електронска достава
30.11.2013   Оглас за вработување на судкси службеник
Оглас за вработување на судски службеник
29.07.2013   Јавен Повик за прибирање на барања за полагање на стручен испит за вештак од областа на геодезијата
Јавен Повик за прибирање на барања за полагање на стручен испит за вештак од областа на геодезијата
04.06.2013   Оглас за пријавување на кандидати за полагање на испит за извршители
Оглас за пријавување на кандидати за полагање на испит за извршители
30.04.2013   Листа од Извршители кои примаат на пракса дипломирани правници
Листа од Извршители кои примаат на пракса дипломирани правници
12